Tehoa ja jaksamista työhön

Tehoa ja jaksamista työhön

Psykologipalvelu Kipinä tarjoaa luentoja, workshoppeja ja valmennusta mielen hyvinvoinnista työtehon ja työssä jaksamisen tukemiseksi. Aiheina voivat olla mm. kognitiivinen ergonomia, työssä jaksaminen sekä palautuminen ja stressi. Kokemuksellista sisältöä työhyvinvointiin tuovat erilaiset harjoitteet sekä kokonaisvaltainen lähestyminen. 

Esimerkkejä palveluista:

Työnohjaus / yksilövalmennus

Kun kaipaat tukea esim. haastavien tilanteiden käsittelyyn, oman uran suunnan etsimiseen tai muihin työelämän pohdintoihin, on yksilövalmennus sinulle. Mahdollisuus myös ryhmävalmennukseen ja työnohjaukseen.

 

Esimerkkejä ryhmävalmennuksista / hyvinvointikokonaisuuksista:

Johda itseäsi etätyössä -valmennus

Etätyö vaatii työntekijältä hyviä itsensä johtamisen taitoja. Käymme läpi etätyön haasteita ja mahdollisuuksia. Käymme läpi keinoja, miten lisätä työtehoa ja johtaa omaa tekemistään. Huomioimme myös työn ja vapaa-ajan tasapainon ja työn rajaamisen, sillä tasapaino tukee työtehoa ja työssä jaksamista. Otamme huomioon poikkeustilan tuomat lisähaasteet etätyölle.

Toteutusvaihtoehdot:

  • 2 h Tehovalmennus
  • 30 min. Pikastartti + 3 kertaa 30 min. Tavat todeksi -tapaamista viikon välein, joissa syvennetään tietoa ja tehostetaan uusien, hyvinvointia ja tehokkuutta tukevien taitojen oppimista
  • Tarjolla myös Yksilövalmennuksena
  • Tarjolla myös Etätyön johtaminen -valmennus esimiehille, joissa keskitymme ihmisten johtamiseen etänä ja poikkeustilanteen tuomiin erityispiirteisiin.

Virtaa työpäiviin -valmennus

Tutkittua tietoa vireystilasta ja sen vaikutuksesta suorituskykyyn työssä ja muussa elämässä. Käymme läpi ja harjoittelemme keinoja säädellä omaa vireystilaa ja sen avulla optimaalisen työtehon tavoittamista. Valmennuksesta saatte keinoja myös irrottautua työstä silloin kun se on tarpeen.

Toteutusvaihtoehdot:

  • 2-3 h Tehovalmennus
  • 30 min. Pikastartti + 5 kertaa 30 min. Tavat todeksi -tapaamista viikon/parin välein, joilla varmistetaan, etteivät valmennukset hyödyt jää vain oivalluksiksi, vaan ne myös tulevat käyttöön ja osaksi arkea.
  • Tarjolla myös Yksilövalmennuksena

Tehokkaasti tasapainoon -valmennus

Tehokkuus vaatii vastapainokseen palautumista ja irrottautumista. Tässä valmennuksessa haemma tasapainoa kiireiseen ja paineiseen elämään. Käymme läpi palautumisen monia elementtejä ja tehostamme palautumista.  Valmennuksen avulla ahkerat luottotyöntekijät saavat itsestään jatkossakin irti hyvää työtehoa ja säilyvät työkykyisinä.

Toteutusvaihtoehdot:

  • 2-3 h Tehovalmennus
  • 1-2 h Aloitusvalmennus + 2 kertaa 1 h Muutoksen mahdollistaja -tapaamista noin kuukauden välein, joiden avulla mahdollistetaan suurempia muutoksia elämässä.
  • Tarjolla myös Yksilövalmennuksena

Irti töistä -paketti tyhy-/tyky-päiviin

Tyhy-/tyky-päiviin sopii hyvin esimerkiksi tunnin tai kahden mittainen kokonaisuus, joka aloitetaan lyhyellä alustuksella stressistä ja palautumisesta tai mindfulnessista. Tämän jälkeen keskitytään tekemään monenlaisia mindfulness-harjoituksia, jotka laskevat stressitasoja, tukevat palautumista ja mm. auttavat keskittymään. Lopuksi käydään läpi keinoja, joilla opittua voi hyödyntää arjen ja työn kiireessä ja paineessa. Tehokkaimmillan hyöty saadaan irti luontoympäristössä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin suunnitellaan teille sopiva luento/ohjelma.