Yksityisvastaanotto

Yksityisvastaanotto

Yksityisvastaanotto Tampereella

ETÄVASTAANOTTOAIKOJA TARJOLLA

Vastaanotto tiistai-iltaisin Tampereen keskustassa (Hämeenkatu 25 B) tai vaihtoehtoisesti lähialueen luonnossa. Mahdollisuus myös etävastaanottoon videoyhteydellä.

Vastaanoton hinta 94 euroa / 50 min

Käynnit voi maksaa käteisellä käynnin yhteydessä tai etukäteen laskulla.

Peruutusehdot

Varattu aika pitää perua viimeistään 24 h ennen sovittua vastaanottoaikaa, jotta aikaa voidaan tarjota toiselle asiakkaalle. Peruuttamaton ajanvaraus veloitetaan täysimääräisesti (100%) . Peruutuksen voi tehdä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Jos toivot, että olen yhteydessä uuden ajan varaamiseksi, kerrothan siitä viestissäsi.

Mitä käynnillä tapahtuu?

Psykologin vastaanotolla käsittelemme asioita, jotka sinä koet tärkeiksi. Käynnillä työskentelemme pääosin keskustellen, mutta hyödynnän myös erilaisia harjoituksia ja tehtäviä. Joskus yksikin käynti psykologin luona voi auttaa, mutta voimme tavata myös useamman kerran. Ensimmäisellä kerralla suunnittelemme työskentelymme päämäärän ja jatkokäynnit.

Sovittaessa voit ottaa käynnille myös mukaan läheisesi.

Voimme tavata lähiseudun luonnossa ja työskennellä siellä, jos koet sen mieluisammaksi kohtaamispaikaksi. Luonnon on todettu parantavan niin psyykkistä kuin fyysistäkin hyvinvointia. Myös vaikeista asioista puhuminen voi olla helpompaa luonnossa. Tutustu täällä lisää luonnon hyvinvointivaikutuksiin.

Olen suorittanut Voimauttavan valokuvauksen ammatilliset perusteet. Voimme siis käyttää myös terapeuttisen valokuvauksen menetelmiä ja työstää yhdessä voimaa sekä itsemyötätuntoa antavan omakuvan voimauttavan valokuvauksen keinoin. Lue lisää Voimauttavasta valokuvauksesta täältä.

Hahtuvia by yksityinen psykologi Kipinä, Tampere

Etävastaanotto videopuheluna

Saat psykologiin yhteyden myös etänä. Etävastaanotolla pääset psykologin puheille vaivatta kotoasi, mökiltä, tien päältä tai missä ikinä oletkaan.

Etävastaanotto videopuheluna on mahdollista doxy.me-palvelun kautta. Doxy.me on tietoturvallinen palvelu, yhteys on salattu eikä se tallenna mitään tietoja. Se ei vaadi sinulta ohjelman latausta eikä minkäänlaista kirjautumista. Tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen, jossa on kamera ja mikrofoni, sekä toimivan nettiyhteyden. Saat linkin etävastaanottoon varattuasi ja maksettuasi ajan. Linkkiä klikkaamalla pääset “virtuaaliseen vastaanottohuoneeseen”, jonka kautta vastaanotto hoidetaan.

Etävastaanotto laskutetaan etukäteen. Mikäli yhteydessä on ongelmia eikä vastaanotto onnistu, voidaan vastaanotto siirtää uuteen aikaan. Varattu aika pitää perua viimeistään 24 h ennen sovittua vastaanottoaikaa, jotta aikaa voidaan tarjota toiselle asiakkaalle. Peruuttamaton ajanvaraus veloitetaan täysimääräisesti (100%).

Potilasvakuutus

Kaikki asiaakkani ovat vakuutettuja Psykologiliiton potilasvakuutuksella.

Kuluttajansuojalain mukainen tiedonantovelvoite:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).